Skip links

Enkele praktische weetjes…

Enkele praktische weetjes…

Weetje 1:

Ik ben verbonden aan het beroepsgeheim dus wat er besproken wordt, zal niet zonder toestemming van de persoon in kwestie doorgebriefd worden. Ik deel mijn beroepsgeheim enkel met ander medisch personeel indien dit relevant is in hun zorgrelatie op dat moment. Hier volgt een opsomming wat ander medisch personeel inhoudt: huisarts, osteopaat, kinesist, logopedist, ergotherapeut, verpleegkundige, …Er wordt steeds vooraf besproken als er contact wordt opgenomen. Wat wordt er dan besproken? De reden, het gewenste doel en eventuele aanvullingen door jou.

 

Weetje 2:

Een consult duurt 1 uur. Indien dit aanvoelt als te lang, kan er afgesproken worden om over te gaan tot 30min.

 

Weetje 3:

Vanaf het tweede gesprek betaal je 40 euro, voor 30 min is dit 20 euro.

De betaling gebeurt cash, je krijgt nadien een betalingsbewijs.

De mutualiteit komt niet tussen in dit bedrag.

 

Weetje 4:

Na het gesprek wordt de dag nadien een mail gestuurd op jouw persoonlijk mailadres met een samenvatting van het gesprek. De mail wordt bij een volgend gesprek overlopen om eventuele aanvullingen/opmerkingen van jou erbij te zetten. Als er geen aanvullingen/opmerkingen zijn, gaan we over naar een ander onderwerp uit jouw vragenlijst wat jij wilt bespreken.

 

Weetje 5:

Maak het jou comfortabel, breng gerust een drankje mee. Brengt bepaalde muziek jou tot rust, dan kan je die ook meebrengen op de afspraak.

 

Weetje 6:

Er is een toilet beschikbaar.

 

Weetje 7:

Kom je liever niet alleen? Er mag gerust iemand wachten in de wachtruimte, een tasje koffie, thee of water is beschikbaar.